PRONTO BORGER

PRONTO BORGER Overheerlijke gerechten voor aantrekkelijke prijzen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1055 beoordelingen
29 mrt 2020 om 20:43 Extra toevoegingen misten op de pizza
29 mrt 2020 om 19:50 Zoals altijd dik in orde!!
28 mrt 2020 om 19:46 Na. 2 uur nog geen eten ontvangen , dus kan nog geen beoordeling plaatsen
28 mrt 2020 om 19:37 Prima
28 mrt 2020 om 19:18 Lekker gegeten! Lekkere vegetarische pizza, prima kapsalon en de pittige kip is een aanrader
27 mrt 2020 om 9:20 Het eten om half zeven besteld en zou om acht uur bezorgt worden wat we wel laat vonden met een kindje van 6 erbij maar doe maar ,maar uiteindelijk werd het negen uur pas bezorgt dit mag niet gebeuren
23 mrt 2020 om 22:12 Vlees en patat, was goed gekruid maar vlees was lauw warm en patat was slap. Jammer gezien de prijs die je ervoor betaald
18 mrt 2020 om 22:58 Ondanks het Covid19 virus was het weer heerlijk en snel !
11 mrt 2020 om 19:15 Al het vlees was droog en te gaar. Ik vond het niet lekker het ligt ik de kliko.
8 mrt 2020 om 21:09 Pizza’s besteld maar het was niet echt lekker en we hadden buikpijn na de pizza’s.
24 feb 2020 om 12:29 Het is altijd lekker eten, ons favoriete restaurant in Borger.
24 feb 2020 om 11:30 Snel bezorgd en lekker vers !